Jak zlepšit svoji propagaci na internetu pomocí webu?

Propagace je jednou z nejdůležitějších částí, pokud něco vytváříte nebo produkujete. Je to prostě nutnost, protože můžete sice dělat nejlepší věci, ale když o tom nikdo neví, tak je vám to k ničemu.

Teprve začínáte nebo se chcete zlepšit?

Máte nějaký obchůdek a přemýšlíte o rozšíření jeho propagace na internet? Může to být jenom o rozšíření povědomí o vašem obchodě ve vašem městě. Nebo jako snaha o vytvoření e-shopu s vaším zbožím a tím zvýšit tržby.

Ještě jste nezačali a máte trochu pochybnosti jak začít? Nebo se k vám stále nikdo ne a ne podívat na váš web? S oběma částmi vám může pomoci Digitální Garáž, kterou zastřešuje Google. Můžete si zde udělat kurz, ve kterém se můžete naučit mnoho ohledně internetového marketingu, webech, sociálních sítích, lákání lidí na internetu a mnoho dalšího.

Navíc dostanete certifikaci!

A jakou má kurz strukturu?


Celý kurz se skládá z 89 krátkých lekcí, které vás provedu celým procesem a vždy na konci bloku je malý test. Kurz je zaměřený na začátečníky, takže není problém začít i pokud toho o internetovém marketingu tolik nevíte.

Témata kurzu

Pokud jste již částečně pokročilým účastníkem kurzu, máte možnost přeskočit jednotlivé lekce tím, že hned napíšete test z daného oddílu. Na tento „zrychlující“ test máte však pouze jeden pokus.

Pokud nebudete mít všechny otázky správně, musíte projít jednotlivými lekcemi a jejich malými testíky. Jinak na všechny tyto testy není omezený počet pokusů. Na úplném konci kurzu je ještě jeden velký test, který má 40 otázek a je to rychlý průřez všemi lekcemi.

Na tento test jsou 3 pokusy, ale pokud si projdete všemi lekcemi, není problém ho udělat na poprvé. Následně už si stačí vystavený certifikát vytisknout a nalepit nad postel.

Samotný kurz můžete naleznout ZDE

Závěrem…

Ačkoli je celý kurz v češtině, některé části jsou tzv. Google specific a občas to vypadá i na automatický překlad, aniž by ho někdo upravoval. Na druhou stranu není problém se v tom vyznat a úspěšně dokončit tento kurz.

Víceméně bych tento kurz doporučil úplně komukoli, protože začátečník si z toho vezme mnoho nových informací, za cenu více času, a pokročilý člověk to bude mít za chvíli hotové a krásně si uspořádá tyto myšlenky.

Kurz Digitální garáž!

Certifikát Boris Pazdera Google Digitální Garáž

Bonus 1 000 kč na reklamy v Google Ads

Google nabízí pro začátky s reklamami bonus, který může využít kterákoliv společnost po nové registraci v Google Ads. Tento bonus je podmíněný jen využíváním reklamy. To znamená, že prvně musíte něco málo utratit a pak se vám načte tento kredit navíc. Více si přečtěte v tomto článku:

About the author

Boris Pazdera

Jsem člověk, který se rychle nadchne pro cokoliv nového, takže doufám, že nové je vždycky lepší! Velmi se zajímám o investování, zajímavé projekty a mnoho dalšího.

View all posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *